Activitats AUOM

Dia 12 de desembre (dimarts)
Visita al Palau de Congressos de Palma. A les 10,00h, ens trobarem a
la porta (Carrer Joan Maragall, 10 entre la placeta del hotel i el Palau). Es prega
puntualitat. Ens faran un recorregut per les seves instal·lacions i podrem gaudir d’unes vistes excepcionals de la Badia de Palma. El nombre màxim de places és de 40, que es reservaran per rigorós ordre d’inscripció; en cas d’overbooking, tindran preferència els socis. Heu d’apuntar-vos abans del 9 de desembre contactant amb na Pilar Crespo per telèfon o WhatsApp al 639 16 40 80.

Dia 14 de desembre (dijous)
Convidam als socis a un dinar de Germanor per celebrar Nadal. Serà a
les 14 h. a l’aula-restaurant Malvasia de l’Edifici d’Hoteleria (Arxiduc L. Salvador) del Campus de la UIB. De primer plat podeu triar: “bisqué” (= sopa cremosa) de marisc, o fideuada. De segon plat: orada a la planxa amb mantega i fines herbes, o nou de vedella amb salsa de formatge blau. De postres fruita del temps, o tronc de Nadal. La norma del menjador és que els grups nombrosos no poden triar el menú, però hem insistit (perquè  2 som majors i alguns fem règim), i la condició és que haurem d’avisar vuit dies abans. Per tant el termini és el dimecres dia 6 (inclòs).
Contactau amb na Consuelo Hernández per telèfon o WhatsApp al 605 58 41 04, dient quins plats triau (de primer, segon i postres).
Per motius d’espai al menjador, només tenim 70 places: vos apuntarem per rigorós ordre d’inscripció. Si alguns de vosaltres vos quedau sense lloc i no podeu venir, organitzarem un segon dinar dins del mes de Gener.
INFORMACIÓ: es consideraran socis totes les persones que dia 6 de desembre hagin formalitzat la inscripció corresponent al curs 2017/18

Dia 14 de desembre (dijous)
Senderisme (nº 107): Itinerari circular: Mirador de ses Barques (Sóller) – Bàlitx d’Avall -Coll de Biniamar – Torre de sa Saca. Dificultat: moderada-alta. Sortida a les 9,00h. del mateix lloc de sempre (carrer Guillem Reynés Font, darrera l’Eroski que hi ha després del Conservatori). Per a més informació contacteu amb na Petra Magraner al telèfon 620 36 08 52, o al correu petramagraner@hotmail.com
NOTA: Per fer qualsevol tipus de sortida (senderisme, passeig curt o marxa nòrdica) és imprescindible ser socis, per mor de l’assegurança d’accidents contractada.

Dia 16 de desembre (dissabte)
La Coral de la AUOM durà a terme un important Concert participatiu de NADAL a la parròquia de Sta. Creu de Palma: “Navidad Nuestra” interpretant “Villancicos
Latinoamericanos” de Ariel Ramírez, el compositor de la coneguda Misa Criolla.
Acompanyament de guitarres, piano, arpa i percussió.
Solistes: Pablo Sans, Óscar Espeche i Sandra Iriarte. Direcció: Irina Capriles.
Horari: a les 20 hores. Preu entrada: 10 euros.

Dia 18 de desembre (dilluns)
La Coral de la AUOM ha organitzat una festa nadalenca molt simpàtica: NINS I
PADRINS. Els cantaires interpretaran nadales acompanyats dels seus néts; els uns ens mostraran el seu virtuosisme instrumental, i els altres les seves afinades veus blanques.
Lloc: Església de la Santa Pagesa a les 20,30 hores.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s