Activitats de l’Associació d’Alumnes de la UOM

FELIÇ ANY NOU!!

Amb les energies renovades després del període vacacional, hem preparat les
següents activitats, esperant que gaudiu d’elles:

MENJAR D’ANY NOU

Us recordem i ampliem el ja notificat en la circular de desembre. Donat el gran nombre de socis que desitjàveu assistir i les limitacions imposades per l’Escola d’Hostaleria, hem necessitat organitzar quatre menjars, ja que no volíem que cap soci que ho desitgés es quedés sense assistir. Les dates en què se celebraran són: 10, 17 i 31 de gener i 7 de febrer. Tots els menjars seran a les 14.00 h Atès que ha passat ja temps des que es va tancar el termini d’inscripció, si algú no recorda quin dia es va apuntar o què va triar de segon plat, pot posar-se en contacte amb Consuelo, per telèfon o whatsapp al 693 50 86 19.

MARXA NÒRDICA

Dia 10. Recorregut entre Ciutat Jardí i Ca Pastilla. Sortida a les 9.30 h de l’aparcament de Carrefour o a les 10 h de l’Aparcament de Ciutat Jardí, davant del parc infantil.

CURSET DE REANIMACIÓ CARDIO-PULMONAR

La nostra companya TALITHA BERG, infermera diplomada, que durant molts anys ha treballat en Serveis d’Ambulància d’Urgències, s’ha ofert a donar-nos un curset sobre aquest tema tan interessant i que ens pot ajudar a tots a salvar alguna vida. Atès que per a un degut aprofitament, els assistents no poden ser més de 8/10 persones, s’ha decidit programar tres sessions que tindran lloc els dies 11, 18 i 25 de gener, a les 16.00 h de la tarda, en l’edifici de Sa Riera.

Els qui desitgin assistir poden apuntar-se per telèfon o whatsapp, contactant amb Talitha Consuelo. Tots els assistents hauran de portar roba còmoda i els qui tingui un matalasset, encara que sigui finita, agrairem que la portin.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s